Úvodní stránka Realizace 2006-1
Přehled realizace
LCD a technika v pokoji
Reproboxy
Rozvod
Realizace rozvodù a dodávka techniky v rekonstrukci bytové jednotky (leden 2006 - duben 2006)

Realizace zahrnovala přípravu a provedení rozvodù televizního příjmu z domovní STA s doplněním o individuální satelitní příjem a přípravu pro počítačovou sí. V obývacím pokoji je realizováno "domácí kino" s plochým LCD televizorem, umístěným na stěně.

Rovněž v tomto případě lze libovolně upravovat propojení mezi příspěvkovými přístroji (zdroji signálu) a televizorem. Rovněž je možné (také bez stavebních zásahù) modifikovat rozvod pro další využití.
ikona a odkaz na snímky LCD 
Plochý LCD televizor na stěně obývacího pokoje tvoří pěknou dominantu a svou černou barvou dobře ladí s pistáciovou barvou stěny. Jeho úhlopříčka (32") ideálně vyhovuje pozorovací vzdálenosti a široký pozorovací úhel umožňuje pohodlné sledování obrazovky také z kuchyňského koutu, který je spojen s obývacím pokojem, bez nutnosti naklápění televizoru.
Více fotografií -
ikona a odkaz na snímky celé sestavy 
Realizovaný bytový slaboproudý rozvod zahrnuje připojení na domovní STA pro příjem pozemně šířených programù s rozšířením o individuální satelitní příjem. K dispozici je také příprava na lokální počítačovou sí. Koupelna má své ozvučení, poskytované zařízením z ložnice.
Více fotografií -
ikona a odkaz na snímky předních repro 
Sestava reproduktorù pro vícekanálovou reprodukci (tzv. "domácí kino") a zbývající komponenty byly zvoleny s ohledem na požadavek příznivé ceny, nejvyšší užitné hodnoty v rámci ceny a estetického pùsobení v interiéru. Akustický systém se skládá ze sestavy aktivního subwooferu a satelitních reproduktorù, umístěných na zdi. Zvuková kvalita je velmi dobrá a v případě potřeby lze hrát hodně hlasitě bez zkreslení a bez toho, že by byl zvuk nepřijemný.
Více fotografií -
© 2005 - 2006 Sunset Group s.r.o. a oprávnění vlastníci. Všechna práva vyhrazena. All Rights Reserved.